De weg naar Haak een Hat Hat Gehaakte mutsjes zijn uitgegroeid tot een populair accessoire bij de ti

De weg naar Haak een Hat Hat Gehaakte mutsjes zijn uitgegroeid tot een populair accessoire bij de tiener menigte pet winkel. Dit patroon wordt meestal snel genaaid met behulp van een fundamentele stokje stiksels en kan worden bereikt door een begin crocheter. Vereisen een draagtas met al je gehaakte beanie muts van de middelen als je zou kunnen wachten in de artsen bedrijfsbureau, op auto of vrachtwagen reparatie en zittend op de zijlijnen van een kinderboek sportevenement. Maak extra voor last-minute cadeaus voor de heren in je leven. Gehaakte mutsjes zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijke accessoire met alle tiener groep,Detroit Tigers. Deze routine wordt snel gehecht met een basis tweemaal haak steek en kan gemakkelijk worden bereikt door een start crocheter.

Neem een ??tas met benodigdheden je gehaakte beanie muts’s nadat je klaar zal zijn op de artsen kantoor, op de auto te herstellen of bij het zitten op de bijzondere zijlijn aan te trekken van het kind evenement. Produceer extra’s om last-minute cadeaus voor dat de mensen die je meegemaakt te krijgen pet red bull. Twee Chain. Plaats de haak in het begin van de keten 2 en stokje. Dubbele haak eenmaal binnen de volgende steek. * Stokje twee keer in de volgende naaien en een twee keer vasten in de volgende naaien. * Recurring van tot 1. helemaal rond voor een totaal met 30 twee keer haaksteken. Krijg steek naar het begin volgorde 2. String 2. Twee keer haak in de volgende steek en ook de dubbele haak 2 maal in de volgende genaaid. * Twee fles haak in daaropvolgende twee de behoefte aan steken en twee flessen haken twee keer over de volgende steek. * Herhaal via * om te kunnen rondom * voor een vol Veertig stokje steken. Slip genaaid het beginpunt keten Een paar. Chain Een paar. Plaats de haak om te beginnen met van de reeks 2 en stokje.

Dubbele haak eenmaal binnen de komende drie de noodzaak voor steken. * Verhoog de haak twee keer per jaar twee steken en een dubbele haak een keer over de volgende drie met elkaar verbindt. * Repliceren van * tot en met 2. helemaal rond voor de totale in verband met 50 toegenomen haaksteken. Fall steek naar het begin string 2. String 2. Twee keer haak in de volgende steek en ook de dubbele haak dubbel in de volgende stiksels. * Dubbele haak eenmaal per jaar negen steken en toename haak twee keer binnen de volgende steek. 3. Herhaal via *, om nog een paar keer *. Dubbele haak in de laatste stokje verschijnt voor een totaal van Vijfenvijftig stokje verschijnt. Slip steken de start-keten 3. Chain Een paar. Dubbele haak in elk genaaid rond. Fall steek om de beginnende bedrijf 2. Repliceren stappen 6 acht veel meer keer de lengte van de gehaakte beaniepet gucci geven,DC Shoes Snapback Hats. Keten een single. Single haak in elk genaaid rond. Slip steek om de beginnende bedrijf 1. Down en verweven in het einde binnen de gehaakte beanie hoed,Washington Redskins.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s